Skip to main content

Schielas wordt DHS-Projecten

Balkonhekken & balustrades uit één stuk

Een balkonhek uit één stuk is het bekijken waard. Geen koppelstukken, geen uitstekende bouten. Het hele hekwerk is één vloeiende lijn. Vakkundig handwerk. Oogstrelend en duurzaam.

Kant en klaar maatwerk

Balkonhekken op maat zijn de specialiteit van DHS-projecten. Wij meten het balkon bij u thuis in, leveren en desgewenst monteren we het kant en klaar af. Het enige dat nog rest, is de bevestiging aan uw huis. U heeft hierdoor minder tot geen overlast van de montage èn een balkon waar u nauwelijks onderhoud aan heeft.

Duurzaam en snel

Balkonhekken van aluminium zijn licht en gemakkelijk te plaatsen. Ze zijn uitermate stevig en roestvrij. Een groot voordeel ten opzichte van stalen of ijzeren hekken. DHS-projecten zorgt dat het hek past bij uw huis. De twee-laagse poedercoat is er zeker in de kleur van uw keuze. We hebben onze eigen inmeet-service, die nadat u opdracht heeft gegeven, meteen voor u aan de slag gaat.

Scherpe prijs

Op maat gemaakt en uit één stuk, zijn onze hekken gemakkelijk te monteren. Dit ziet u terug in de scherpe prijs. Vraag nu een offerte aan en krijg binnen vijf werkdagen een duidelijk beeld van de verschillende stappen.

Nog even op een rij. Bij DHS-projecten krijgt u balkonhekken:

  • Op maat gemaakt uit één stuk
  • Van duurzaam aluminium
  • Thuis of op locatie ingemeten
  • Met een twee-laagse poedercoat
  • In verschillende spijlen
  • Snel geleverd
  • Onderhoudsvrij
  • Eigen montage service
Naar de offerte aanvraag

DHS-projecten verduurzaamd!

Hout zonder onderhoud

Voor balkondekken en dakterrassen maken wij graag gebruik van composiet. Dit materiaal heeft de uitstraling van hout, zonder het gevreesde onderhoud. U heeft geen olie of lak meer nodig. De vlonderplanken zijn vlekbestendig en houden ook in de zomerzon hun kleur vast. Zo blijft er meer tijd over om te genieten. Het is in vele kleurstellingen te krijgen.Welke kleur kiest u voor uw buiteninterieur?

Fijn aan de voeten

Dit materiaal is net als hout prettig aan de voeten. Anders dan de natuurlijke variant wordt dit slijtvaste oppervlak niet glad  in de natte seizoenen. Belangrijk bij het voorkomen van uitglijden. Ook bespaart het u de nodige schoonmaaktijd.

Bewuste keus

Dit composiet komt niet van ver, het is gemaakt in Europa van gerycled plastic en etikettenafval. De composiet vlonderplanken worden vervaardigd in Duitsland. Wij halen ze van daar bij onze leverancier. Wel zo dichtbij.

Op bijzondere plekken

In tegenstelling tot hout, kunt u de composiet vlonderplanken overal toepassen.Of het nu om een terras aan of plankier zelfs in het water gaat, dit composiet is overal toepasbaar. Het is ook geschikt voor intensief gebruik bij bijvoorbeeld uw horecabedrijf.

Enkele voorbeelden van onze hekwerken & balustrades

SPIJLEN
HEKWERK

Prijs op aanvraag

STRIPPEN HEKWERK

Prijs op aanvraag

LAMELLEN HEKWERK

Prijs op aanvraag

COATING

Prijs op aanvraag
Klik om alle kleuren te bekijken

Bekijk hier de diverse verbindingstoepassingen voor onze balkonhekken.

Heeft u vragen? Dan horen we dat natuurlijk graag.

Boeibord montage

Boeibord montage

Muurbeugel

Muurbeugel

Koppeling hekwerken

Koppeling hekwerken

Montage voorbeeld

Montage voorbeeld

Muurbevestiging uitschuifsysteem

Muurbevestiging uitschuifsysteem

Tussenvoetplaat 1

Tussenvoetplaat 1

Tussenvoetplaat 2

Tussenvoetplaat 2

Eindhoekvoetplaat

Eindhoekvoetplaat

Hoekvoetplaat

Hoekvoetplaat

Eindvoetplaat

Eindvoetplaat