Skip to main content

Iets unieks in gedachten?

Bij DHS-projecten kunt u terecht voor al het staal dat benodigd is om een verantwoorde constructie te realiseren bij uw verbouwing. Voor het maken van een doorbraak tussen bijvoorbeeld keuken en woonkamer, of het verwijderen van een andere muur in u woning, of ander gebouw, is vaak een vergunning nodig. En daarbij is dan ook een constructieberekening vereist.

Een vergunning is nodig wanneer u een doorbraak wilt maken in een draagmuur, met andere woorden, wanneer u de (hoofd)draagconstructie gaat wijzigen. Voordat u gaat slopen moet u dus weten of het een draagmuur betreft en wat er voor nodig is om deze op juiste wijze te slopen en de rest van de constructie te ondersteunen met een stalen balk.

DHS-projecten kan u in dit proces begeleiden door voor u de vergunningaanvraag met bijbehorende constructieberekening te verzorgen. Wij verzorgen daarbij ook de benodigde tekeningen om het werk op de juiste manier te kunnen uitvoeren.

Bij DHS-projecten kunt u terecht voor alle staalprofielen:
HEA tot 12 mtr
HEB tot 12 mtr
HEM tot 12 mtr
UNP tot 12 mrt
IPE tot 12 mtr
INP tot 12 mtr

Het staal kan in diverse afwerkingen geleverd worden:
Gestraald & gemenied
Verzinkt
Gepoedercoat
Blank staal

DHS-projecten staat voor u klaar om samen met u, uw plannen tot een succes te maken.

Enkele voorbeelden van onze unieke constucties

 • Omschrijf hieronder je constructie wensen. Probeer dit zo uitgebreid mogelijk te doen zodat wij een goed beeld krijgen van je opdracht.
 • Heb je een (voorbeeld) foto/tekening van de opdracht? Stuur het ons zodat wij een zo volledig mogelijke beeld krijgen van de opdracht.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 10.

  Knippen
  Wij knippen met onze knipschaar. Knippen is mogelijk tot 6 mm dikte. Het knippen  is een snelle en voordelige metaalbewerking.

  Ponsen
  Om een vaste vorm uit materiaal te halen kunnen wij ponsen. Het ponsen is mogelijk tot 6 mm. Het is mogelijk om vast vormen in grote aantallen achter elkaar (in serie) te maken.

  Buigen
  Wij zijn in staat om buizen, profielen en platen te buigen. Dit koud buigen maakt het voor ons mogelijk onze eindproducten in elke denkbare vorm te leveren.

  Boren
  Met onze vast kolomboormachine kunnen wij met hoge nauwkeurigheid en snelheid gaten maken in diverse profielen en platen. Boren is mogelijk tot 60 mm diepte.

  Trappen
  Wij maken in elke gewenste maat, vorm en lengte trappen. Dit doen wij in onze werkplaats. Een trap maken wij op maat. Wij hebben ervaring met zowel ronde als rechte trappen.

  Frames
  Voor zeer diverse opdrachtgevers en doeleinde maken wij frames. Deze frames zijn leverbaar in elke denkbare hoogte en afmetingen.

  Karren lassen
  Met regelmaat lassen wij aan karren. Dit zijn karren voor in de tuinbouw. Wij repareren of modificeren deze karren door te lassen of andere metaalbewerkingen uit te voeren.

  Lassen
  Wij hebben meerdere MIG en TIG lassers die door de vele jaren ervaring nauwkeurig en snel kunnen lassen. Heb jij een MIG of TIG laswerk en ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare partij? Neem dan contact met ons op.

  Ben jij opzoek naar de juiste partij voor jouw metaal bewerking of laswerk? DHS-projecten kan met jouw metaal project binnen twee weken starten in onze werkplaats in Schiedam.