Skip to main content

Vereniging voor Eigenaren

DHS-projecten is er niet alleen voor de particulier. Ook zijn wij ruim vertegenwoordigd bij diverse VVE’s in Nederland. Hiernaast ziet u een klein overzicht van diverse VVE projecten.

Balkonhekken van aluminium zijn de specialiteit van DHS-projecten. Aluminium heeft namelijk allerlei voordelen boven anderen metaalsoorten. Balkonhekken van aluminium zijn licht, maar uitermate stevig. Ze zijn volledig roestvrij en zelfs onbehandeld heeft u er geen onderhoud aan. Dat maakt deze balkonhekken duurzaam dan die van staal of ijzer. Bovendien zijn ze makkelijk te monteren en op maat te maken, waardoor wij ze tegen scherpen prijzen kunnen leveren. Om ze helemaal naar de smaak van de VVE te maken, kunnen we de hekwerken coaten in elke kleur die is gewenst.

Vraag een offerte aan

Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in en upload daarbij eventueel foto’s van uw huidige situatie. Vraag ons gerust om advies in het opmerkingenveld. Wij sturen u een prijsindicatie voor de uit te voeren werkzaamheden per mail en nemen contact op voor een eventuele bezichtiging. Wij komen bij u langs om uw buitenruimte op te meten en de details met u te bespreken. Daarna brengen wij schriftelijk een definitieve offerte uit.

DHS-projecten verduurzaamd!

Enkele voorbeelden van VVE projecten