Skip to main content

Schielas wordt DHS-Projecten

Nog geen dakterras?

Ook voor het maken van het complete dakterras kunt u bij ons terecht! Wij zorgen ervoor uw droom te realiseren! Geen gedoe meer met het zoeken naar bedrijven voor de vergunning, constructie, dekvloer, daktoegang en hekwerk… Maar alles onder 1 dak! DHS-projecten staat voor u klaar om samen met u, uw plannen tot een succes te maken.

Vraag een offerte aan

Vul het offerteformulier zo nauwkeurig mogelijk in en upload daarbij eventueel foto’s van uw huidige situatie. Vraag ons gerust om advies in het opmerkingenveld. Wij sturen u een prijsindicatie voor de uit te voeren werkzaamheden per mail en nemen contact op voor een eventuele bezichtiging. Wij komen bij u langs om uw buitenruimte op te meten en de details met u te bespreken. Daarna brengen wij schriftelijk een definitieve offerte uit.

Naar de offerte aanvraag

DHS-projecten verduurzaamd!

Hout zonder onderhoud

Voor balkondekken en dakterrassen maken wij graag gebruik van composiet. Dit materiaal heeft de uitstraling van hout, zonder het gevreesde onderhoud. U heeft geen olie of lak meer nodig. De vlonderplanken zijn vlekbestendig en houden ook in de zomerzon hun kleur vast. Zo blijft er meer tijd over om te genieten. Het is in vele kleurstellingen te krijgen.Welke kleur kiest u voor uw buiteninterieur? 

Fijn aan de voeten

Dit materiaal is net als hout prettig aan de voeten. Anders dan de natuurlijke variant wordt dit slijtvaste oppervlak niet glad  in de natte seizoenen. Belangrijk bij het voorkomen van uitglijden. Ook bespaart het u de nodige schoonmaaktijd.

Bewuste keus

Dit composiet komt niet van ver, het is gemaakt in Europa van gerycled plastic en etikettenafval. De composiet vlonderplanken worden vervaardigd in Duitsland. Wij halen ze van daar bij onze leverancier. Wel zo dichtbij.

Op bijzondere plekken

In tegenstelling tot hout, kunt u de composiet vlonderplanken overal toepassen.Of het nu om een terras aan of plankier zelfs in het water gaat, dit composiet is overal toepasbaar. Het is ook geschikt voor intensief gebruik bij bijvoorbeeld uw horecabedrijf.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Enkele voorbeelden van onze dakterrassen