Skip to main content
DHS-projecten is met de vele jaren ervaring en als balkonhekken specialist in regio rotterdam een betrouwbare partner voor al je materialen bewerkingen. Zo kunnen wij boren, buigen, ponsen en knippen.

Knippen
Wij knippen met onze knipschaar. Knippen is mogelijk tot 6 mm dikte. Het knippen  is een snelle en voordelige metaalbewerking.

Ponsen
Om een vaste vorm uit materiaal te halen kunnen wij ponsen. Het ponsen is mogelijk tot 6 mm. Het is mogelijk om vast vormen in grote aantallen achter elkaar (in serie) te maken.

Buigen
Wij zijn in staat om buizen, profielen en platen te buigen. Dit koud buigen maakt het voor ons mogelijk onze eindproducten in elke denkbare vorm te leveren.

Boren
Met onze vast kolomboormachine kunnen wij met hoge nauwkeurigheid en snelheid gaten maken in diverse profielen en platen. Boren is mogelijk tot 60 mm diepte.

Trappen
Wij maken in elke gewenste maat, vorm en lengte trappen. Dit doen wij in onze werkplaats. Een trap maken wij op maat. Wij hebben ervaring met zowel ronde als rechte trappen.

Frames
Voor zeer diverse opdrachtgevers en doeleinde maken wij frames. Deze frames zijn leverbaar in elke denkbare hoogte en afmetingen.

Karren lassen
Met regelmaat lassen wij aan karren. Dit zijn karren voor in de tuinbouw. Wij repareren of modificeren deze karren door te lassen of andere metaalbewerkingen uit te voeren.

Lassen
Wij hebben meerdere MIG en TIG lassers die door de vele jaren ervaring nauwkeurig en snel kunnen lassen. Heb jij een MIG of TIG laswerk en ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare partij? Neem dan contact met ons op.

Ben jij opzoek naar de juiste partij voor jouw metaal bewerking of laswerk? DHS-projecten kan met jouw metaal project binnen twee weken starten in onze werkplaats in Schiedam.

Ben je benieuwd naar de kosten of actuele levertijden: bel 010-2361682